Njoo, loma eilen loppui. Oon kipeä, olisin kouluun mennyt ja halunnut mutta en päässyt. Ku koko yön tuntu että oksettaa, no sitten menin peseen hampaat ja vedin kunnon yrjöt lavuaariin. Päivemmällä sitten nous kuume, nyt se on laskenu normaaliin tilaan ;)
Inhoon ku tää teksti menee pois ja joutuu uudelleen kirjottaa  >.<
Noin, nyt on helpompi lukea varmaan tätä fonttii.
Kaverit lähetti kivan tekstarin (kaks kaveria) ja läksyt sain, niitä on aika paljonki. En jaksa tehä niitä :'D Joo huomenna haluun kouluun, mutta pitää kattoo jos toi maha hellitäis. Se on niin sekasin :''D Haluisin kouluun siksi, ku on kuvista ja kässää ;)
Nii ja unohin kertoo lomasta, no. Se meni ihan mukavasti, käytiin laskettelemassa Rukalla ku mökillä oltiin. Täytyy myöntää, että se oli ensimmäinen kerta elämässäni ku laskettelin, vaikka asun lähempänä lappia (kuin esim eteläläiset) ja mökki on lapissa. Kaikki kaverit on käyny pienenä jo laskettelemasa, mutta silti.
Opin aivan heti ja kaks kertaa vaan kaaduin ^ ^, no vaikka sillä ei oo väliä monta kertaa kaatuu. Olisin halunnu mennä haasteellisempiin rinteisiin, mutta äiskä ei antanu >.< Ku ekaa kertaa kävin muka niin..
No eikai mulla tässä muuta, päätin vaan jonkumoisen kirjotuksen kirjottaa :D Ihanaa, tänää tulee huippumallihaussa, salkkarit ja Las vegas. Seuraan noita, kiva ku toi las vegas tulee joskus 22.05 ja sillon yleensä luen kirjaa tjn. Mutta nauhalle voi laittaa. Ei muuta, moikka ;)
Kommentoida pitää! :D

-Kati